Målsyede skjorter. Den velklædte mand

Made to Measure hos Mr. Hübner i Kolding

målsyede skjorter

Som Burnz skriver, så skal man bare kontakte ham på hans e-mailadresse, men hvis man er i nærheden, så kan man godt bare kigge forbi og spørge efter ham i receptionen. Jeg overvejede at prøve et par sko eller en hat eller fx kappen. Jeg har handlet hos Lords of Scandinavia i ca 6 år og købt flere jakkesæt, skjorter og slips. Det være sig 2 jakkesæt under- og overdel og ca. Jeg kan varmt anbefale ham; han laver alle mine skjorter, jakkesæt mm. Men det er svært heller ikke at lytte lidt til ham.

Nächster

Når skjorten skal være helt din egen

målsyede skjorter

Ludomaniac skrev:Det er vist mig, du tænker på. Om ikke andet, så bare én gang i ens liv. Alt fra knapper, slidser, revers, foer, unikke håndsyede detaljer, monogram, og meget mere, er helt op til dig. Den første kollektion har været en stor succes, så vi glæder os til at se, hvad samarbejdet kan bringe i fremtiden. Hvidberg overtog, det der i dag er Nordens ældste og største klædevareforretning. Da jeg var meget tilfreds med mit første køb vendte jeg tilbage til Lords of Scandinavia, som havde et rigtig godt tilbud til mig og jeg er nu den glade ejer af en ny frakke, som jeg regner med at kunne bruge de næste 20 år.

Nächster

Storytelling om at genskabe det gamle håndværk

målsyede skjorter

Max Dietl byder på en skønsom blanding af Stefano Ricci-jeans til 600 euro, målsyede jakkesæt fra Brioni og Kiton og så dertil ægte herreskrædderi på egen adresse til 6. Jeg vil tage ham med i mine overvejelser. Så jeg har næsten altid min højhalsede på til debatterne. Omkring halvdelen af kollektionen er med op til fem procent elestan, hvilket sikrer, at man opnår en god pasform, selv om skjorten ikke er syet efter mål. Den klassiske buks som passer til alt, som kan tages på både til hverdag og fest uden nogen løfter et øjenbryn. Det handler ikke så meget om, at de ikke kan passe en standardskjorte.

Nächster

Skjortemagerne fra Stavanger

målsyede skjorter

Jeg vil også gerne have en ny smoking. Her er et direkte paste fra hans mail. Du skal bare sørge for, at sættet passer over bryst, ryg og skuldre, resten kan vi fikse. Ejeren blev endnu en gang temmelig sur når jeg spurgte ind til om målene ikke var forkerte eller om stoffet var korrekt. Spændende er det også, at de flittigt kolporterer målsyede jeans og chinos ved siden af målsyede jakkesæt, smokinger og andet formelt tøj. Og hvordan forholder det sig til stof og sådan? Jeg var en smule overrasket over, hvor afslappet klædt byen var.

Nächster

Made to Measure hos Mr. Hübner i Kolding

målsyede skjorter

Han har stofprøver med, så man kan vælge mellem alle former for stof. Et jakkesæt fra en skrædder er altså en langtidsinvestering. Jeg vil også gerne give en personlig forklaring til hvad jeg tilbyder hos Inventailor. Jeg har obv shippet ham en mail, men det kunne jo være du havde været ude for noget ligenede og havde en idé. Og så skal jeg lave nogle sjove indslag til julefrokoster om klassisk herremode. Vi har showroom i Aarhus, København, Odense, Aalborg, Kolding og Esbjerg hvor du kan til en uforpligtende snak. Vi får ny hjemmeside og med den også en webshop.

Nächster

Den velklædte mand

målsyede skjorter

Især hvis vi har dine mål på skema herinde i forvejen. Stoffet koster det, som det koster. Der er fx stort set kun varer, der kan bestilles hos Betz, dels målkonfektion og dels skrædderi. Sorte captoes Og hvad kunne den danske mand godt blive bedre til? To mænd i sommerdress — Det ændrer sig over året. Kappe i kashmir, Skoafdelingen hos Ed. Jeg vil gerne fotografere butikken og dens gamle, fine lokaler, da jeg træder inden for.

Nächster

MOND of Copenhagen

målsyede skjorter

»Feminine« er en mellemting med indsnit, men ikke helt smal, mens »Classic« er den største uden indsnit svarende til en skjorte, der går lige op og ned. I vinterhalvåret kommer man langt med en koksfarvet enkel uldfrakke. Men stadigt fine nok til jeg slår til. Vi lever i en verden, hvor det gælder om at være så individuel som muligt. Meier, Max Dietl og Dieter Betz på tallerkenen får man dog ikke en meget bedre sartorial servering i den bayerske hovedstad. Det er vist mig, du tænker på.

Nächster